O nás
Kdo jsme?
podstatou naší značky, jak již z názvu vyplývá, je snoubení tří „základních elementů„:
- MASO – kvalitní technologická úprava prvotřídního MASA za použití moderních i klasických kulinářských technik
- PIVO – z tanku čepují naši proškolení výčepní, kteří zaručují správnou techniku čepování a prvotřídní kvalitu každého půllitru
- GRILL – hlavní technikou přípravy našich pokrmů je jednoznačně grilování na unikátních kulinářských grilech X-OVEN a ROLER GRILL typu ROTISERRIES.
Co a kde nabízíme?
Restaurace MODRÝ DVEŘE
Koncept založený na masitých pokrmech, převážně grilovaných při 300̊ C ve speciální vysokoteplotní peci X-OVEN grill na tropickém uhlí Marabú z Latinské Ameriky, která dodává masu a steakům výjimečnou chuť a tolik žádané smoked aroma.
Restaurace ČÉČOVKA
Street food style kuchyně v podobě trhaných mas, speciálních bramboráků, světoznámých sandwichů, grilovaných kukuřičných kuřat, a v neposlední řadě klasická žebra i kolena. To vše připravujeme ve rotačním ROLLER GRILU.
Pečeť kvality
VEPŘOVÉ:
na steaky preferujeme vepřové z DOMÁCÍHO PRASETE z farmy, chované na podestýlce s volným výběhem, či plemeno DUROC vyznačující se vysokou zmasilostí a nízkou tučností. Používáme i masa stařená mokrým nebo suchým zráním minimálně 14 dnů za za proudícího vzduchu při 2̊ C.
HOVĚZÍ:
- k úpravě souse-vide, dušení, pečení a trhání – preferujeme výhradně ČESKÝ SKOT
- grilujeme – vyzrálá hovězí masa z ARGENTINY, BRAZÍLIE, AMERIKY
DRŮBEŽ:
používáme ČESKÁ KUŘATA, KACHNY A KRŮTY